Jura Impressa Z5

Ezzel a kávéfőzővel igazán könnyű dolga van, ha egy igazán ízletes presszó kávéra vagy cappuccinora vágyik. Programozható funkciójának köszönhetően reggel kávé illatra ébredhet Ön és családja. Termosz tejtartó és beépített kávéőrlőt is tartalmaz a kávéfőzőgép. Az ellenőrzési funkciókkal ellátott kávégép figyelmezteti használóját az esetleges teendőkről, mint a vízkőtelenítés és a tisztítás.

Ár: 170.000 Ft + Áfa

Jura Impressa Z5 kávéfőző jellemzői:

- pumpanyomás: 15 bar
- teljesítmény: 1350 W
- kapacitás: 50-80 adag/nap
- LED kijelző
- beállítható őrlési fok
- kávétartály befogadóképesség: 280 g
- programozható be- és kikapcsolás
- állítható kávémennyiség
- állítható vízmennyiség
- forróvíz/gőzfúvóka
- állítható magasságú kávékifolyó
- beépített tejhabosító
- beépített vízkőmentesítő program
- beépített tisztítóprogram
- beépített öblítőprogram
- méret (SZ x M x H): 315 x 370 x 450 mm
- tömeg: 13,65 kg
- 6 hónap garanciával és garancia időn túl is biztosított szervizháttérrel

Jura Impressa Z5 tisztítás:

A gép beépített tisztítóprogrammal rendelkezik. A program kb. 15 percig tart. Kizárólag Jura tisztítótablettát használjon. Fontos: Az elindított tisztítóprogramot nem szabad megszakítani. Információ: Minden egyes tisztításkor a koffeinmentes kávé beadásának helyét is meg kell tisztítani.

Jura Impressa Z5 vízkőtelenítés:

A gépben beépített vízkőtelenítő program van. Ez a program kb. 40 percig tart. Ehhez kizárólag Jura vízkőtelenítő tablettát használjon. Információ: Ha a készüléket vízkőteleníteni kell, az a kijelzőn megjelenik. A vízkőtelenítési folyamatot kikapcsolt állapotban lehet elindítani. Az elindított vízkőtelenítő programot nem szabad megszakítani. Fontos: Savas hatású vízkőtelenítő szer használata esetén a maradék cseppeket haladéktalanul távolítsa el a gépről és környezetéről, illetve tegye meg a megfelelő óvintézkedéseket. Minden esetben figyeljen arra, hogy a betöltött vízkőtelenítő szert a gép felhasználja és a víztartály üres legyen. Soha ne töltsön vízkőtelenítő oldatot utána.

Kapcsolat

0630 354 8877

info@juraszervizszeged.hu

facebook

This page was designed with Mobirise